Rólam

Egy 46 nm2-es lakásban nőttem fel a mamámmal, anyukámmal és a nagybátyámmal. Sokat álmodoztam és nagy terveim voltak kislányként, de azt soha nem hittem volna, hogy mára több, mint százezer ember fogja olvasni azokat a sorokat, amiket éppen írok.

Bár modellként indult a karrierem, de a köztudatba mégis a Magyarország Szépe és a Miss World versenyen elért helyezéseim kapcsán kerültem be. Azóta számos televíziós műsort vezettem már, valamint elindítottam az EducationKulcsár-t, ami a mentorprogramot és a kiscsoportos fotózást foglalja magába. További terveim is vannak, hiszen rengeteg tehetséges és lelkes fiút/lányt ismerhettem meg, akiket a jövőben is szeretnék mentorálni, modell karrierjük elindításában.

A leggyakoribb kérdés, amit tőlem kérdeznek az az, hogy

hogyan jutottam el idáig?

Mióta csak az eszemet tudom, céltudatosság és alázatosság jellemzett, ami a mai napig töretlen. Nem volt egyszerű az utam, mint ahogy senkinek sem az. Rengeteget csalódtam és számtalan visszautasítás is ért, de mindvégig láttam magam előtt a célt. A bizonyításvágy vitt előre! Szenvedélyesen kerestem azoknak az embereknek a társaságát, akikre felnézhettem, és akiktől tanulhattam. Akkor is folytattam, amikor már mások lemondtak rólam.

Szeretném tovább adni neked a tapasztalataimat és élményeimet, amikből Te is erőt tudsz meríteni a mindennapokhoz. Ezen a honlapon megtalálsz mindent ahhoz, hogy bebizonyítsam: Te is képes vagy bármit véghez vinni!

Az én oldalam Rólad szól!

Kövess a közösségi oldalaimon is!

Marketing és médiapartner:

Web | Videó | Social | Kommunikáció

Partnereink:

Pin It on Pinterest

Share This