Az oldal felfedezése

Üdvözöllek az
oldalon! 🙂

Lehet, hogy eddig még nem hallottál rólam, ezért szeretnék Neked bemutatkozni! ☺
Kulcsár Edina vagyok, szépségkirálynő, műsorvezető, illetve az Education Kulcsár alapítója, melynek keretén belül, az 1 hónapos mentorprogramot, valamint a kiscsoportos fotózást foglalja magába. Ha szeretnél többet megtudni rólam, szívesen mesélek még magamról!

A mai napig rengetegen fordulnak hozzám a legkülönbözőbb kérdésekkel, de a legnagyobb bánatomra nem tudok mindenkinek válaszolni. Erre azt találtam a legjobb megoldásnak, hogy a számodra a legérdekesebb témákról összefoglalóan blog illetve vlog anyagokat készítek. Esetenként szakértőket is segítségül hívok, hogy a legjobb tanácsokat tudjunk nyújtani szépségápolás, motiváció, egészség, pénzügy illetve személyes témában, amikben rendszeresen frissülő tartalommal várlak! Ha esetleg lemaradtál volna, természetesen vissza tudod nézni az eddigi részeket is!

Tanuld meg elérni a céljaidat!

Ezzel a letölthető (és ingyenes) hanganyag tréninggel megtanulhatod azt a 6 egyszerű de gyakorlati lépést, amivel könnyedén kitűzheted a céljaidat és amiket én is alkalmazok nap mint nap ahhoz, hogy elérhessem az álmaimat!

Kövess a közösségi oldalaimon is!

Marketing és médiapartner:

Web | Videó | Social | Kommunikáció

Partnereink:

Pin It on Pinterest

Share This